Szilveszteri SMS-ek - PumDavid Oldala
Szilveszteri SMS-ek:

01. Bukócső és pályagumi, angyalkákon tanga bugyi, fék B3 (bal3) szemben árok BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
02. Én vagyok a télapó, úgy bebasztam mint a ló, van zsákomban minden jó: bugyi, tampon, mûdákó. Nem megyek ma veletek, pornófilmet rendezek! B.Ú.É.K.
03. Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot,ha bármi bánt,neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet,lelkedet,kívánom tegye szebbé 2006-os évedet!B.U.É.K.
04. Múlik a nap, s múlik az év, Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, S ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!
05. Itt az Új Év,új jót hozzon, Régi jóktól meg ne fosszon! Hogyha új jót nem is hozhat, Vigye el a régi rosszat!
06. Elsején amikor kialszanak a fények, A detoxikálóban kezdődik az élet! Kómás tekintetek,a fejek zöldek-kékek, Kívánok most Neked Boldog Újévet!
07. 2007-ben ezer áldás érjen, Öröm és szerencse örökké kísérjen, Bú és bánat Téged elkerüljön, Gondolatod,álmod teljesüljön!B.U.É.K
08. Járd a vadászösvényt serényen, Fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadra, És még vagy 50 évig ne kelljen Viagra!B.U.É.K.
09. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek; huncutmosollyal egy rádkacsint, kicsi kendőből csillámport hint, így adja át az üzenetem: Boldog Új Évet Neked!
10. BÚÉK!!! ...és az év végén, mikor 365 gumit elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy "GOOD YEAR"!!! BUUUÉK!!!
11. Itt a Szilveszter vége az évnek ,kell a zsíros kocsonya vörösbor a bélnek, Hopp itt egy kismalac rálép a kekszre , vedd rá az asszonyt az orális szexre! BUÉK
12. Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat, Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőre! BUÉK.
13. 2006-ban ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen, Bú és Bánat Téged elkerüljön, gondolatod, álmod teljesüljön! BUÉK.
14. Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citromszelet lóg és a töködön sült zsír csurog, Akkor berúgtál barátom és az új évi malacot kúrod! BUÉK.
15. Eljött hát az Ó év utolsó napja, vedel is a város apraja – nagyja. Koccintunk hát mi is hát egészségetekre, teljesüljön álmaitok a jövőesztendőben. BUÉK.
16. Járd életed boldogan vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában ! Legyen kezedben mindig a söröd, lányok szopják mindig a pöcsöd. BUÉK.
17. Ez újév reggelén minden jót kívánok Ahová csak nézel, nyíljanak virágok! Még a hó felett is virág nyiladozzon, dalos madár zengjen minden rózsabokron! Minden szép, minden jó legyen mindig bőven, Szálljon áldás rátok ebben az új évben!
18. Az égi banknál a 2006-ös számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, szeretetet, egészséget és jókedvet. Sok bölcsességet az "elköltéséhez"!
19. Napfény felnyitja szemednek világát, gondolj majd arra, ma este mi vár rád: Bor, pezsgő, s megannyi jó falat, azt kívánom érezd ma jól magad! B.Ú.É.K!
20. Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!
21. Merj az égre kenni kéket, legyen csuprod, csorgass mézet! Hagyd, hogy szeressen az élet, hittel álmodd az Új Évet!
22. Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Rókacsalád a wc-ben, Lagzi Lajcsi a tv-ben. Több rímet nem vágok, Boldog Új Évet Kívánok!